среда, 16. март 2016.

Testenina sa slaninicom i graškom

Testenina sa slaninicom i graškom


Za dve osobe
250gr pena ili neke druge testenine
200 gr slanine ili belog mesa
5 čeri paradajiza
1 šolja graška
nekoliko maslina
origano, beli luk,so,biber
200 ml neutralne pavlake
malo kačkavalja

Stavite da se testnenina kuva,koliko piše na uputstvu sa kutije.
U tiganju na malo ulja isprzite slaninicu, kada je do pola gotova dodajte seckani beli luk,čeri paradajz,masline i grašak,origano i proprzite još malo...kada je saninica krckava dolite pavlaku i krčkajte još nekih 3 minuta.Posolite malo i dodajte bibera.

Kada se testenina kuva dodajte je sosu i još malo malo prodinstajte sve zajedno da se sjedine ukusi. Slaninicu možete zameniti i sa belim mesom.


Нема коментара:

Постави коментар