недеља, 27. март 2016.

Piletina sa paradajizom i kačkavaljem

Piletina sa paradajizom i kačkavaljem



Ovo je jedan brzinski i ukusni recept za ručak ili večeru.


Sastojci:

Pileći file
Stari hleb ili tost hleb
Paradajiz
Kačkavalj
Origano
So, biber
Ulje

Upalite rernu na 200 stepeni u međuvremenu pileći file isecite tanko na filete, začinite i isprzite u tiganju na malo ulja i na jakoj vatri dok ne porumene.
 Nemojte filete mesa na slaboj vatri i dugo da przite, da ih ne biste presušili, oni će se zapeći još malo u rerni.

Na hleb namažite pesto, poređajte isprženo pileće belo meso, pa naslažite kolutove paradajiza i kačkavalja. Malo posolite pobiberite i začinite origanom i stavite u rernu na 15 minuta da se kačkavalj zapeče a paradajiz malo omekša.







Bon apettit

1 коментар: